top of page

Min inspirasjon kommer fra møte mellom arkitektur og natur. I dette møte skapes det et sted der jeg kan leve meg inn i en ny verden, der jeg kan vokse og utforske en parallell virkelighet av det som allerede eksisterer. Det er en forfengelighet en mani og et tankeskjør som aldri tar slutt, jeg klarer ikke stoppe denne kreative kranen. Disse byggeklossene løper rundt i mitt sinn og må plasseres, de må konstrueres, og de må komme til liv.

Det og jobbe på denne måten gjør at jeg alltid føler meg inspirert. Det blir som en drøm der du kan vri om på alt, der du kan leke og utforske deg frem til en ny form for eksistens, en escape som bare er din. Maleriets komposisjon formes av geometri og det organiske. For meg skaper dette et balansert, kontrollert og bevegelig landskap, hvor jeg kan føle meg velkommen og som jeg stadig kan utforske i nye retninger. Perfeksjonisme, både som idé og ideal, er noe som ofte preger min kunstneriske prosess. Dette kommer særlig til uttrykk i mange av mine malerier der jeg jobber med plettfrie, markante flater og balanserte farger. I kontrast til min tilnærming knyttet til perfeksjon, har jeg perioder hvor jeg velger å jobbe mindre kontrollert og med friere bevegelser. Gjennom å gjøre slike estetiske oppbrudd mot meg selv, tar maleriene mine en mer ekspressiv vending, som åpner opp for videre utforskning og eksperimentering.

Mitt ønske er å invitere betrakteren inn i mine kunstneriske konstruksjoner, hvor du har muligheten til å utforske en ny verden på egne premisser. Min kunstneriske retning er abstrakt, kontrollert, eksperimentell og personlig.

bottom of page